Release debuutalbum Bianca Bongers

ballen en lijntje

De release van het debuutalbum ‘Surrounded by Air’ van Haarlemse componiste Bianca Bongers, wordt gevierd met een Release Concert op zondag 13 november 2022 om 17:00u in de Doopsgezinde Kerk, Frankestraat 24 in Haarlem.

Bianca Bongers schrijft daarover: “Voor mij, en ik denk voor veel Haarlemmers, is de Grote of St.-Bavokerk echt een herkenningspunt van de stad. De Damiaatjes beluister ik altijd aandachtig, hoe het geluid weerkaatst en zelfs tot buiten het centrum te horen is, is indrukwekkend.Het kon dan ook bijna niet anders, of de klokken van de Bavo vonden een plek in mijn muziek:  Surrounded by Air – Appearance IV, voor nonet & slagwerk (2021).” 

Het werk  wordt uitgevoerd tijdens het release concert door Intercontinental Ensemble. Vrienden krijgen 20% korting. Gebruikt u daarbij  de code: BAVOrelease (klik linksboven op het bestelformulier). Attentie: Dit concert vindt plaats in de Doopsgezinde kerk, Frankestraat 24, Haarlem.

Tickets kunnen besteld worden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-release-concert-debuutalbum-surrounded-by-air-bianca-bongers-430361832827

Translate »